Kindertandarts Rotterdam

Voor ieder kind zal op een bepaald moment het spannende moment komen om naar de tandarts te gaan. Voor veel kinderen zal de eerste keer naar de tandarts wellicht een spannende ervaring zijn. Bij De Witte Keizer weten wij dit en om deze reden proberen we de jonge kinderen snel vertrouwd te maken met onze tandartsenpraktijk in Rotterdam. De specialisten in ons team zijn uitermate geschikt als kindertandarts in Rotterdam. Samen met het kind en de ouders zal de kindertandarts in Rotterdam het kind vertrouwd laten voelen in onze mooie praktijk.

Vanaf wanneer naar kindertandarts Rotterdam?

Vaak vragen ouders zich af wat de juiste leeftijd is om voor het eerst naar de tandarts te gaan met het kind. Vaak wordt er gestart met naar de tandarts te gaan rond het tweede levensjaar. Voordat het kind twee jaar is, heeft dit nog niet zo veel nut omdat het kind dan niet volledig begrijpt wat er gebeurd. Toch is het ook belangrijk om er niet te lang mee te wachten. Probeer dus echt voor het derde levensjaar een keer naar de Kindertandarts in Rotterdam te gaan, zodat het kind vertrouwd kan raken met de tandarts. Hoe langer je namelijk wacht, hoe moeilijker het zal worden om het kind vertrouwd te laten voelen in de praktijk.

kindertandarts Rotterdam

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Een vertrouwd gevoel in onze praktijk

De eerste controle van het kind zal met name in het teken staan van het creëren van een vertrouwensband met de kindertandarts Rotterdam. Zo zal onze kindertandarts het kind in de tandartsstoel laten zitten of op de schoot bij de ouders als de tandartsstoel nog te spannend is. Ook zal onze kindertandarts Rotterdam al eens vragen of het kind zijn of haar mond wil openen. Door een leuke en interactieve manier zal de kindertandarts het kind kennis laten maken met de tandarts en de verschillende instrumenten. Tijdens de eerste controle wordt er dus meestal nog niet zo veel gedaan. Het draait dan ook vooral om het kind en hoe deze zich zo fijn mogelijk kan voelen in onze praktijk. De kindertandarts Rotterdam heeft veel ervaring met jonge kinderen en weet er meestal dan ook in te slagen om kinderen comfortabel te laten voelen. Zo hoeft uw kind dus niet met een bang gevoel naar de tandartsafspraken te komen en voelt hij of zij zich gewoon prettig in onze kliniek. Ons team zal er dan ook alles aan doen om het tandartsbezoek voor zowel de ouders als het kind zo fijn mogelijk te maken.

Een controle en handige tips bij kindertandarts Rotterdam

De tandartsbezoeken van kinderen hebben vaak een tweevoudige functie. Zo kan de kindertandarts het gebit goed controleren en eventueel reinigen. Als tweede functie kan de tandarts handige tips geven aan zowel de ouders als het kind over het onderhouden van het gebit. Het kan namelijk nogal een uitdaging zijn om kinderen hun tanden te laten poetsen. Samen met de kindertandarts Rotterdam wordt er gekeken naar hoe het gebit het beste onderhouden kan worden. De tandartsbezoeken van het kind gaan dus zowel om de controle van het gebit, alsmede om de goede voorlichting over het onderhouden en verzorgen van een kindergebit.

kindertandarts Rotterdam

Een moderne praktijk met de beste Kindertandarts in Rotterdam

De Witte Keizer Tandheelkunde is een moderne tandartspraktijk die ook uitermate geschikt is voor kinderen. Onze praktijk ligt midden in het centrum van Rotterdam en is daarmee centraal gelegen voor iedereen rondom Rotterdam. Door ons grote team en netwerk voor alles op het gebied van het gebit, beschikken wij ook over uitermate goede kindertandartsen uit Rotterdam. Wij bieden daarbij een hoge kwaliteit tandheelkundige zorg aan waarbij wij extra veel waarde hechten aan een goede service en een heldere voorlichting. Vooral bij jonge kinderen is een goede voorlichting van groot belang voor de rest van hun leven. Onze kindertandarts Rotterdam zal de voorlichting dan ook specifiek richten op uw kind.

Het is dan ook niet voor niets dat onze cliënten ons met een 9,4 beoordelen. Voor de beste kindertandarts Rotterdam kunt u dan ook het beste naar ons komen. U kunt daarnaast ook nog eens op Zorgkaart Nederland kijken voor onafhankelijke reviews over onze praktijk. Bij ons staat uw welzijn dan ook centraal. Wij richting ons dan ook niet alleen op enkeltands tandheelkunde, maar maken complete persoonsgerichte behandelplannen voor uw gebit. Uw stralende gebit is dan ook onze focus bij De Witte Keizer.

Tandarts Rotterdam

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.