Spoed tandarts Rotterdam

Een uitgevallen tand of kies, hevige pijn of een fikse ontsteking? Dit zijn allemaal redenen om onze spoed tandarts Rotterdam te bezoeken. U kunt dan zo snel mogelijk bij een van onze tandartsen terecht. Wij streven ernaar dat u binnen een uur bij ons terecht kunt.

Tandarts spoed Rotterdam

Normaalgesproken maakt u vaak al een half jaar van tevoren een afspraak bij de tandarts. Toch kan het af en toe voorkomen dat u met spoed naar de tandarts toe moet. Wij hebben een spoedgevallendienst die zorgt voor beschikbare tandartsen wanneer u een spoedgeval heeft. Er wordt dan tandheelkundige hulp verleend in het weekend of tijdens de avonduren. Bij spoedgevallen tijdens werktijd zullen we ons best doen u tussen onze afspraken door te plannen.

spoed tandarts Rotterdam

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Beschikbaarheid spoed tandarts

Het is in Nederland volgens de wet verplicht voor tandartsen om een spoedgevallendienst te hebben. Vaak zijn een aantal tandartsen aangesloten bij een tandartspraktijk. In sommige gevallen kunt u gewoon bij uw eigen tandartspraktijk terecht. Zo kunt u altijd naar onze praktijk bellen voor een spoedgeval. Wanneer onze praktijk gesloten is krijgt u de contactgegevens van de spoed tandarts te horen via het antwoordapparaat.

Wat is een spoedgeval?

Of u bij Rotterdam spoed tandarts terecht kunt is afhankelijk van de ernst van uw klachten. Maar wanneer is er nou sprake van een spoedgeval? Bij ondraaglijke kiespijn moet u zeker contact opnemen met onze spoedgevallendienst. Ook wanneer een tand of kies is uitgevallen dient u contact op te nemen met onze praktijk. Het is belangrijk dat uw gebit binnen een uur wordt behandeld wanneer een tand of kies is uitgevallen. Verder is het ook belangrijk om bij een losse tand of nabloeding met spoed behandeld te worden door een van onze tandartsen.

Daarnaast kunt u ook bij Rotterdam spoed tandarts terecht voor ernstige spierpijn, zenuwpijn, pijn na het trekken van uw tand of kies en uitgevallen kronen en bruggen. Wanneer u met onze praktijk belt, wordt er beoordeeld of u met spoed geholpen moet worden. De tandarts bepaalt aan de hand van uw uitleg of het om een spoedgeval gaat. Wanneer dit het geval is, zal u snel langs kunnen komen bij de praktijk.

spoed tandarts Rotterdam

Hoe te handelen wanneer een tand is uitgevallen?

Wanneer een tand is uitgevallen moet deze zo snel mogelijk worden teruggeplaatst. Mocht dit niet lukken, dan kunt u de tand het beste bewaren in een glas melk of in uw mond direct onder uw tong. Dit is erg belangrijk, omdat u zo voorkomt dat de tand afsterft en de tand teruggeplaatst kan worden in uw mond. Dit moet binnen een uur gebeuren anders wordt het terugplaatsen nog lastiger. Onze spoed tandarts in Rotterdam weet dit als geen ander en zal voor u klaarstaan. Mocht de tand of kies door omstandigheden toch niet teruggeplaatst kunnen worden, dan zoeken wij naar een goede oplossing voor uw gebit.

Tandarts Rotterdam

Vergoeding spoedgevallen

Wanneer u vreselijke last heeft van kiespijn of een tand is uitgevallen, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden voordat de klachten erger worden. Dit kan wel eens voor de nodige kosten zorgen. Daarom is het natuurlijk fijn als u verzekerd bent tegen deze onverwachte spoedgevallen. Zo kunnen uw klachten verholpen worden zonder al te veel kosten te maken. Maar wanneer worden deze kosten nou verzekerd?

De kosten van spoedeisende hulp worden jammer genoeg nooit gedekt bij een basisverzekering. Wanneer u naar Rotterdam spoed tandarts bent, zult u deze een aanvullende verzekering nodig hebben. Als u in het buitenland bent en u heeft spoedeisende hulp nodig, dan wordt dit vaak wel vergoed binnen de basisverzekering.

Vanuit de aanvullende verzekering wordt de spoedeisende zorg voor een tandheelkundige behandeling wel tot een bepaald bedrag vergoed door de verzekeraar. Dit bedrag hangt weer af van uw verzekeraar.

Spoed tandarts Rotterdam De Witte Keizer Tandheelkunde

Wanneer u ondraaglijke kiespijn heeft of een tand is uitgevallen, dan kunt u terecht bij de spoed tandarts van De Witte Keizer Tandheelkunde in Rotterdam. Wij hebben een spoedgevallendienst, waar u terecht kunt buiten de reguliere openingstijden. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat u direct geholpen moet worden, voordat het te laat is. De tandartspraktijk De Witte Keizer Tandheelkunde is gelegen in het centrum van Rotterdam. Hier krijgt u tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zodat uw gebit in goede staat blijft. De spoedeisende hulp is daarom erg belangrijk, omdat sommige klachten zo snel mogelijk verholpen moeten worden.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.