Tandarts Blaak

Onze tandartspraktijk in Blaak voorziet alle patiënten van de best mogelijk mondzorg in de regio. Wij verzorgen alles op het gebied van controles tot behandeling van het gebit. Vanwege de jarenlange ervaring binnen het werkveld kunnen wij u deze uitstekende mondzorg aanbieden. We staan klaar voor iedereen van jong tot oud en helpen ook graag in de vorm van adviezen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een persoonlijke en professionele gebitsverzorging. Om dit te kunnen realiseren werken wij binnen een kleinschalige praktijk waar alle behandelaars voldoende tijd hebben voor hun patiënten. Iedereen binnen de praktijk beschikt over de nodige kwalificaties om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. U kunt dan ook niet alleen terecht voor de periodieke controles en eventuele behandelingen die hieruit voort komen, maar ook voor reiniging van het gebit en het plaatsen van facings in Rotterdam. Kortom, alles voor een gezond gebit ontvangt u bij onze tandarts in Blaak.

De beste tandarts in Rotterdam Blaak

Binnen onze praktijk werken wij volgens de nieuwste inzichten en met de best mogelijke apparatuur. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw gebit optimaal verzorgd wordt. Alle behandelingen en controles worden uitgevoerd door professioneel opgeleide en vakbekwame tandartsen en assistenten. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de hoge standaard waaraan zij moeten voldoen en doen er alles aan om deze te behalen. Zo kiezen wij voor een persoonlijke aanpak, die zorgt voor wederzijds vertrouwen en die u op uw gemak stelt. Tijdens deze controle of behandeling nemen wij ruim de tijd. Wij passen de behandeling aan u aan, omdat wij weten dat geen gebit hetzelfde is. Aan de hand van uw uitgesproken wensen en behoeften maken wij een dossier aan zodat wij altijd op de hoogte zijn van uw situatie. Dit werkt enkel in uw voordeel en wordt altijd voor uw afspraak geraadpleegd.

tandarts Blaak

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Een gezond gebit bij de tandarts in Blaak Rotterdam

Het hebben van een gezond gebit is zeer belangrijk. Niet alleen voor uw tanden, maar vooral ook voor uw algehele gezondheid. Om ervoor te zorgen dat u gezond bent en blijft, is het belangrijk tweejaarlijks langs te komen voor een gebitscontrole. Wanneer u langskomt voor deze controle, wordt uw gebit nagelopen op eventuele problemen of ontstekingen. Het is van groot belang deze controle tweemaal per jaar uit te voeren. Zo kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord. Tijdens de controle wordt uw gebit grondig gereinigd en wordt, waar nodig, advies gegeven over poetsen en overige verzorging van het gebit. Deze vorm van preventie is ook zeer belangrijk in de verzorging van uw gebit. Wanneer er een probleem wordt geconstateerd tijdens de controle, wordt er direct een afspraak gemaakt voor de behandeling. Uiteraard kunt u voor deze behandeling gewoon terecht bij onze tandarts in Blaak Rotterdam. Echter is er in de meeste gevallen geen sprake van een probleem aan uw gebit. Uw gebit wordt dan nog wel grondig schoongemaakt, zodat u weer helemaal klaar bent voor het volgende halfjaar. Naast de behandeling van tandproblemen, kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van facings of het maken van een kunstgebit in Rotterdam.

Tandarts voor jong en oud

Bij onze tandarts in Blaak is iedereen welkom. Het maakt hierbij niet uit of u volwassen bent en volwassen tanden hebt, óf een kind bent met melktanden. Wij bieden voor iedereen de beste mondzorg van de regio aan. Het hebben van een gezonde mond begint al van kleins af aan wanneer de eerste tanden doorkomen. Wanneer dit het geval is, is het zeer belangrijk meteen op controle te komen. Melktanden bieden namelijk de basis voor gezonde, volwassen tanden en kiezen. Wanneer de melktanden niet goed verzorgd worden, kunnen deze schade aanrichten aan de volwassen tanden die eronder zitten. Uiteraard moet dat zo veel mogelijk voorkomen worden. U kunt uw kind gemakkelijk meenemen wanneer u zelf ook op controle komt. Op deze manier kunnen tandarts bezoeken gemakkelijk gecombineerd worden. We proberen ten alle tijden uw kind op het gemak te stellen. Zo zorgen we ervoor dat hij of zij een tandarts bezoek leuk gaat vinden en ook op latere leeftijd altijd op controle komt.

tandarts Blaak

Professionele tandarts in Rotterdam Blaak

In onze tandartspraktijk hebben wij klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. We vinden het zeer belangrijk dat al onze medewerkers beschikken over de nodige registraties, zoals de kwaliteitswet BIG. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat u de best mogelijke mondzorg ontvangt. Onze medewerkers hebben veel ervaring en gebruiken deze inzichten in uw voordeel. Zo kunnen zij goed inschatten hoe u benaderd wilt worden en hoelang de afspraak zal duren. Ook zorgen zij ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt en laten zij de controle en eventuele behandeling zo soepel mogelijk verlopen. Voor een professionele tandarts in Rotterdam, Blaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Tandarts Rotterdam

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.