Team

tandarts Rotterdam
Izabela Kolic
Tandarts & praktijkeigenaar

Tandarts Izabela Kolic is in 1996 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na een waarneemperiode was zij vanaf 1998 mede-eigenaar van de Tandartsenmaatschap Kolic & Stimac op het Oostplein in Rotterdam. Na de pensionering van mw. V. Stimac in 2014 heeft zij Tandartspraktijk Oostplein geheel overgenomen, uitgebreid, en in 2015 verhuisd naar de Blaak 327 te Rotterdam.

tandarts Rotterdam
Puck Crombag
Tandarts

Per 1 juli 2017 maakt tandarts mw P. Crombag onderdeel uit van ons team.

Puck Crombag is in 2012 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens en na haar afstuderen heeft zij gewerkt bij een angstkliniek. In 2013 is zij verhuisd naar Paramaribo om daar haar werkervaring op te doen in de algemene praktijk en tevens de primaire tandheelkundige zorg uit te voeren in het binnenland van Suriname. Sinds 2017 is zij weer woonachtig in Nederland en versterkt zij het team van De Witte Keizer Tandheelkunde en Laurenskwartier Tandheelkunde.

Haar affiniteiten liggen bij het behandelen van angstpatiënten en kinderen, kleine chirurgie en de restauratieve tandheelkunde.

matthew tandarts
Matthew van der Hoeven
Tandarts

Matthew is in 2012 afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam.
Sinds afstuderen is hij werkzaam geweest in Rotterdam en per 2014 is hij tevens werkzaam in Nootdorp.
Zijn hobby’s zijn sporten en reizen.
Graag doet hij algemene tandheelkunde, met extra interesse in wortelkanaalbehandelingen, chirurgie en kroon- en brugwerk.

tandarts Rotterdam
Charlotte Groenewegen
Tandarts

Afgestudeerd in 1997 te Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Na 24 jaar werkzaam te zijn geweest als algemeen practicus en mede eigenaar van de maatschap Match Tandartsen in Capelle aan den IJssel zet ik mijn werkzaamheden  per 1 januari 2022 voort op Laurenskwartier Tandheelkunde en De Witte Keizer Tandheelkunde.

Mijn affiniteiten op tandheelkundig gebied zijn:

  • Kanaalbehandelingen
  • Functieherstel door middel van kroon- en brugwerk zowel op eigen dentitie als  implantaten.
  • Gebitsrehabilitatie door middel van behandeling van gebitsslijtage.

Wat ik belangrijk vind is dat de patiënt goed voorgelicht wordt over de status van zijn of haar gebit en over de mogelijkheden om tot een goede mondgezondheid te komen.
Wat mijn werkwijze kenmerkt is dat in samenspraak met de patiënt tot een passend behandelplan gekomen wordt.

Met als uiteindelijk doel een mooie en gezonde mond!

Tandarts Rotterdam

Ons team

Als patiënt bij De Witte Keizer Tandheelkunde wordt u uitsluitend door een van de onderstaande, BIG geregistreerde en gecertificeerde zorgverleners behandeld. Het team van De Witte Keizer Tandheelkunde bestaat uit enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en assistentes, die geselecteerd zijn op hun ervaring, vakkundigheid en oog voor kwaliteit.

Door het volgen van cursussen, vakliteratuur en bijscholingen blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt staan bij het team van De Witte Keizer Tandheelkunde altijd voorop.

Maak nu een afspraak

In ons team staan ook mondhygiënisten, paropreventie assistenten en preventie assistenten voor u klaar om optimale mondzorg te kunnen bieden. Aarzel niet bij het maken van een afspraak, u kunt gebruik maken van onze contactpagina.

Een gezond gebit begint bij goede mondhygiëne.

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Balie-/tandartsassistent

Voor onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een ervaren balie- /tandartsassistente voor minimaal 3-4 dagen per week.

Tandarts

Voor onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een ervaren tandarts voor minimaal 2-3 dagen per week.

Preventie assistent

Voor onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een ervaren preventie assistent voor minimaal 2-3 dagen per week.

Paropreventie assistent

Voor onze tandartspraktijk in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een ervaren paropreventie assistent voor minimaal 2-3 dagen per week.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.