Implantaten Rotterdam

Implantaten voor het gebit kunnen op een heleboel manieren gebruikt worden. Bij De Witte Keizer zetten we implantaten in Rotterdam om een heleboel diverse redenen. Voor een kunstgebit in Rotterdam is het bijvoorbeeld nodig dat deze ergens aan vast kan klikken. Door het plaatsen van een implantaat kan het kunstgebit makkelijk worden vast- en losgemaakt. Dit geldt ook voor kleinere ingrepen zoals het plaatsen van een kroon of brug. Wij zijn uiterst vaardig in het plaatsen van implantaten in Rotterdam door onze jarenlange expertise op dit gebied.

Wanneer een implantaat Rotterdam?

Zoals gezegd kan een implantaat voor een heleboel verschillende dingen gebruikt worden. Zo kan het wel eens voorkomen dat een tand getrokken moet worden of uitvalt, doordat de tand in een te slechte conditie is. In zo’n geval kan er dus een tand missen in uw gebit. Dit kan een raar gezicht geven, maar daarnaast is het ook gewoonweg niet prettig om te eten en te praten met een gat in uw gebit. In zo’n geval wordt vaak voorgesteld om een kroon of brug te plaatsen om uw gebit weer compleet te maken. Het is dan wel belangrijk dat de kroon of brug genoeg houvast heeft in uw gebit. Door het plaatsen van een implantaat zit uw nieuwe tand er weer stevig in. Bij De Witte Keizer zorgen wij voor de juiste implantaten in Rotterdam zodat u nog lang plezier kunt hebben van uw gebit.

implantaten Rotterdam

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Waarom voor implantaten Rotterdam kiezen?

Een grote reden om voor een implantaat te kiezen is stevigheid hiervan. Een implantaat dient namelijk als de vervanging voor de normale wortelkanalen van uw eigen tanden. Bij onze eigen tanden zorgen de wortelkanalen er namelijk voor dat de tanden goed blijven zitten. Met een implantaat zit er dus een implantaat in uw kaakbot waardoor de kroon of de brug extra stevig bevestigd kan worden. U hoeft zich na het plaatsen van het implantaat en de kronen tanden dus geen zorgen meer te maken of de kroon los zal komen. Door te kiezen voor een implantaat kiest u dus voor zekerheid.

Een implantaat in Rotterdam voor een kunstgebit

Een implantaat kan naast het verstevigen van een kroon of brug ook zorgen voor extra stevigheid bij een kunstgebit. Zo kan het zo zijn dat er te weinig houvast is in uw kaak, waardoor het kunstgebit te snel loskomt tijdens het eten. Door het plaatsen van enkele implantaten kan het kunstgebit beter vast gezet worden. Kiest u voor een klikgebit? Dan zorgen implantaten voor een makkelijk systeem. U kunt dan namelijk op ieder gewenst moment uw kunstgebit losklikken en uitdoen. Hierdoor kunt u het gebit bijvoorbeeld makkelijker reinigen of uitdoen in de nacht.

implantaten Rotterdam

Een fijne behandeling voor implantaten Rotterdam

Bij De Witte Keizer staat uw gemak voorop. Om deze reden is het belangrijk om eerst een tandheelkundig onderzoek te doen. Door uw gebit goed te onderzoeken komen we er namelijk achter hoe we de implantaten het beste kunnen plaatsen. Het onderzoek heeft dus veel invloed op het succes van de daadwerkelijke behandeling.

Voordat het implantaat geplaatst wordt, is het vaak nodig om de tand nog te trekken of de tandwortel te verwijderen. Omdat het implantaat dient als een vervanging van de tandwortel, is het dus belangrijk dat deze er niet meer zit. Nadat deze behandeling is afgerond en het bot weer is genezen, is het tijd om het implantaat te plaatsen. Nadat het implantaat is geplaatst in uw kaakbot, is het belangrijk dat het implantaat zich goed gaat hechten en genezen. Nadat dit is gebeurd, kan de kroon of het gebit geplaatst worden. De implantaten in Rotterdam zullen dus vaak niet van de een op de andere dag geplaatst worden. Toch doen we er bij De Witte Keizer alles aan om het proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Tandarts Rotterdam

Een proces met voldoening bij De Witte Keizer

Het plaatsen van implantaten is dus vaak een langer traject omdat de genezing tussendoor moet plaatsvinden. Bij De Witte Keizer zorgen wij voor een overzichtelijk beeld van het proces, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Implantaten in Rotterdam laten plaatsen doet u dan ook het beste bij ons. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zult u zich altijd op uw gemak voelen in onze kliniek. Wilt u dus graag een klikgebit of een kroon laten plaatsen? Kies dan voor implantaten in Rotterdam bij ons.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.