Tanden bleken Rotterdam

Wilt u graag wittere tanden? Het ontstaan van een gele kleur op de tanden heeft meerdere oorzaken. Dit kan bijvoorbeeld komen door dunner wordend tandglazuur, verkleurende voedingsmiddelen, roken, het gebruik van medicijnen of door een breuk of val. Wanneer u uw tanden laat bleken krijgt u weer een mooi wit gebit. Wilt u in Rotterdam tanden bleken? Dan bent u bij De Witte Keizer Tandheelkunde aan het juiste adres.

Witte tanden met Philips Zoom

Bij De Witte Keizer Tandheelkunde krijgt u de meest stralende, natuurlijke en witte glimlach. Wij bleken uw tanden met Philips Zoom! Doormiddel van deze innovatieve methode zijn wij in staat om op een zeer effectieve en veilige manier uw tanden te bleken. Deze methode is uitgebreid getest en wordt uitgevoerd door onze tandartsen in de praktijk. Zo weet u zeker dat de behandeling op een verantwoorde manier gebeurt.

Wij maken gebruik van verschillende Philips Zoom! behandelingen om uw gebit te bleken. U kunt zelf kiezen wat voor u de beste en prettigste optie is.

Philips zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite is een thuisbehandeling met 6% waterstofperoxide voor overdag. Wij maken uw bitjes (bleeklepels) op maat voor uw onder- en bovenkaak, zo blijft de bleekgel goed op uw tanden zitten. Deze bleeklepels dient u ‘s ochtends en ‘s avonds dertig minuten in uw mond te houden. Met deze Philips Zoom! methode zullen uw tanden binnen twee weken, vier of meer tinten lichter zijn.

Philips Zoom! NiteWhite

De laatste Philips Zoom! methode is ook thuis te gebruiken. Met deze bleeklepels kunt u gewoon slapen. Ook hier maken onze tandartsen de bleeklepels op maat. Het is de bedoeling dat u deze een week lang 4 tot 6 uur per nacht draagt. Na een week kunt u al een gebit hebben dat 6 tinten lichter is.

tanden bleken Rotterdam

Een goede behandeling voor uw tanden
start bij De Witte Keizer Tandheelkunde

Werkwijze tanden bleken

De bleekvloeistof waar wij gebruik van maken bij het bleken van uw gebit bevat 6% waterstofperoxide. Uit onderzoek is gebleken dat dit het meest efficiënte middel is voor wittere tanden. De kleurmoleculen in uw tand, die ontstaan kunnen zijn door roken, eten of drinken, worden afgebroken. Dit resulteert in een natuurlijk, wit gebit.

Uit onderzoek is gebleken dat tanden bleken met waterstofperoxide niet schadelijk is voor uw gebit, iets wat vaker nog wordt gedacht. Het glazuur of de structuur van uw tanden wordt in de loop der jaren aangetast door koolzuurhoudende dranken zoals cola. Bij de behandelingen met waterstofperoxide worden uw tanden niet blijvend aangetast. Dit zal enkel tijdelijk zijn om door te kunnen dringen in de kleurmoleculen, deze dienen dus tijdelijk afgebroken te worden.

Behandelingen op basis van actieve kool zijn daarentegen vaak wel erg schadelijk voor uw tanden. De schurende middelen tasten uw glazuur aan, deze schade is helaas blijvend.

Tandenbleken Rotterdam prijzen

De prijzen voor het bleken van uw tanden kunnen verschillen. Het hangt allereerst af van de methode waar u voor kiest. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheid die het beste bij u past.

Daarnaast zal niet ieder gebit hetzelfde resultaat behalen na de behandeling, dit zal afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de conditie van uw gebit. Dan kan het zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft om een mooi, stralend en wit gebit te krijgen. Na deze behandelingen bij De Witte Keizer tandheelkunde kunt u genieten van uw witte lach, glimmende tanden en een gezond en sterker glazuur.

Een gezond gebit is voor ons zeer belangrijk. Daarom kunt u ook met andere problemen en controles bij onze tandarts in Rotterdam centrum terecht. Zo kunt verder terecht bij ons voor onder andere facings, kunstgebitten en CEREC kronen.

tanden bleken Rotterdam
Tandarts Rotterdam

Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.